Monday, 17 October 2011

bersyukur kepadaNya

alhamdulilah , final project berjalan dengan lancar , walaupun berlaku debat sikit antara kami dan lecturer . tapi kami berjaya jwb dgn yakin . siap lecturer suruh masuk dewan final project kami . tapi tkpelaa , banyak lagi kami kene stdy , now aku berharap dapat masuk dewan final semua subjek . yela asyik ponteng je aku nie . so takut la tk dpt masuk final kan . sampai bila nak ade repeat kan ? so pray for me okay ? :)

Monday, 10 October 2011

can't wait + rasa takut

esok aku balik klang , akhirnya dpt jugak aku balik . aku rindu gila masakan mak aku , mak aku , bilik tidur aku , kwn2 aku , and jugak die .semua aku rinduuuu la senang citee . minggu ni balik busy dgn main futsal , sebb semua kwn2 dan menyangap nak main . harap2 menang la kan . tapi sebalik kegembiraan ni aku ade takut jugaak , pasal final  projek aku . haih . isnin depan present . sekarang ni belom siap lg , final report pon blom siap . i dnt know oh who can help me . :( . give me a strength , i just want this my last sem . i dont want to repeat paper again !

Saturday, 8 October 2011

sedih !

haih , sedih do . bb rosak . fuck la , dah la duit practical aku ! fuck doooo .

Friday, 7 October 2011

tenangkan perasaan

minggu ni aku nak duduk pantaai je , nk tenangkan jiwa yang kacau sgt ni . wish me luck guys . final lg 3 minggu , kang ape pon tk blh ;)